Reacties

USB stick 2.0 gekocht bij de Hema — 18 reacties

    • Mijn jongste zoon had inderdaad op de basisschool ook al te maken met een usb-stick. Wonderlijk eigenlijk hoe het met de tijd de hulpmiddelen voor school zo veranderen!

  1. Wat een leuke USB-stick. Wij hebben overal in huis USB-sticks liggen, van klein geheugen tot heel groot. Mijn man zet er muziek op voor in de auto en ook zetten we alle oude foto's en video's erop.

  2. Wij hebben er een heleboel en ze zijn altijd kwijt als je er nodig hebt. Hier worden ze vooral door de kinderen gebruikt voor de powerpoint presentaties tijdens dingen zoals spreekbeurten. Maar manlief neemt ook mog wel eens een bestand mee voor en van het werk.

  3. Er zwerven hier zoveel usb sticks door het huis, niet normaal. De een als back-up voor documenten, de andere voor foto's, de andere voor werkgerelateerde dingen, noem maar op. Het is voor bij beeldmateriaal lekker als het een 3.0 stick is, bij documenten maakt het niet echt uit.

  4. Wat een leukerd!
    Hier gebruik ik vrijwel dagelijks datasticks en/of extern geheugen, is het niet voor wat liedjes is het voor een bestand of leuke foto's.

    Dus ja we gebruiken ze, denk dat er een stuk of tien overal en nergens in zitten.

  5. Deze is wel heel erg leuk. Deed me al meteen aan Alice denken toen ik hem zag op de eerste foto.

    Ik heb er wel nog een paar, maar gebruik ze weinig meer. Dat doe ik nu via Dropbox of wetransfer of een externe schijf.

  6. Wat een leukerd zeg! Zo lief ziet hij eruit.
    Ja ik heb er ook tig ergens liggen haha
    Maar het super handig inderdaad. het liefst heb ik die waar heeeeeeeeeel veel op past. Maar die zijn dan ook weer meteen duur of duurder.
    J hebt ze tegenwoordig inderdaad in de leukste vormen en maten maar deze is wel heel sprookjesachtig.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder