Reacties

Mini Woonboek: Kinderkamers kijken — 10 reacties

  1. Ik heb een allergie voor het kopen van een babykamer in één keer, zoals destijds te doen gebruikelijk was. We kregen wat (een hangend wiegje), verfden een kastje uit huis dat dienst deed als commode, kochten een goedkoop kastje bij Ikea en fleurden de boel verder op. En gelukkig heb ik er foto's van gemaakt :-)

  2. Toen wij onze oudste verwachten, bijna 15 jaar geleden, kochten wij een complete nieuwe babykamer. Dat deed iedereen uit onze omgeving dus wij ook... Nu zou ik het niet meer zo snel doen. Het kost je bakken met geld! Toen we verhuisden kwamen we op de schuurzolder een heel oud, antiek ledikantje tegen. De vorige bewoners hadden er geen belang bij zeiden ze, gooi maar weg! Dus niet! Na een jaar bleek ik zwanger van ons 4e kindje en ik wilde dit ledikantje gebruiken. We hebben er een bijpassende kast bij gezocht en gekocht, houten vloer erbij en we hadden een prachtige nostalgische babykamer voor een paar centen, en veel mooier dan die dure babykamer die we bij de andere kinderen hadden. Heerlijk vond ik het om zo te stylen.

    • Leuk om te lezen hoe je hier in veranderd bent! Als je net begint laat je je denk ik wat meer leiden door wat de omgeving doet. Als ervaringsdeskundige ga je meer je eigen weg.

  3. Voor mij zou het een handig boek zijn om inspiratie op te doen. De kinderkamers moeten namelijk nog aangepakt worden. Ze zijn nu nog vol en wat rommelig, binnenkort ga ik daarmee aan de slag.

  4. Het is een geweldig boek. Ik heb het ook en doet een klein beetje denken aan de Japanse woonboekjes.
    Ik ben nog steeds bezig met het inrichten van de kinderkamers. Dat houdt nooit op eigenlijk.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder