Reacties

Harry Potter Smartphone Hoesje 0,99 cent — 13 reacties

  1. Goede tip! Ben zelf ook op zoek naar een nieuw hoesje. Mijn vorige was een stuk duurder en binnen een maand stuk. Helaas mijn schermpje nu ook maar dat terzijde haha.

  2. Gaaf hoesje wel voor dat geld, helemaal :-)
    Ik heb zelf een handgemaakt hoesje ( niet door mijzelf) gekocht op etsy :-)

  3. Ik koop daadwerkelijk alles op Ebay. Hoesjes, portemonnees, sjaals, keuken gadgets, opvouwbare tasjes, sieraden, zaadjes voor kruiden/bloemen... In eerste instantie wilde ik geen Ebay hoesje voor mijn telefoon, dus ik heb er 15 euro aan uitgegeven. Ik gebruik hem niet zoals de meeste mensen en hij ligt altijd in m'n la tot ik naar bed ga en dan speel ik wat spelletjes, maar alleen daardoor al is na een paar maanden een hoekje afgebroken waardoor m'n telefoon er de hele tijd uitglijdt, niet echt handig natuurlijk. Ik heb dus weinig zin meer om weer 15 euro uit te geven aan m'n telefoonhoesje en heb er nu voor 1 dollar ook een op Ebay besteld, veel slechter kan het niet zijn wat kwaliteit betreft gok ik haha.

    • Ik ben zelf nooit verder gekomen dan de eerste twee. En die las ik omdat ik een Harry Potter kinderfeestje wilde geven. Mijn man en dochters zeggen nu steeds dat het ook pas echt leuk wordt vanaf het derde deel. Dus als ik een keer tijd heb...

  4. Hier worden de hoesjes bij mini in de box besteld .
    dat is ook super goed koop, maar tegenwoordig bestellen ze de hoesjes en veel andere spullen bij alieexpres dat is echt nog goedkoper.
    ook spullen voor fotografie koopt mijn man daar de levertijden zijn ongerveer een maand maar voor dat prijs verschil is dat het wel waard.

  5. Ach vergeet ik nog te vertellen wat voor hoesje ik heb, een soort boekje de achterkant is roze en de voorkant wit met roze roosjes. je telefoon zit er helemaal in en mocht ie vallen kan er niets stuk gaan. Ik heb er ook mijn anwb pas in zitten zodat ik die in elk geval altijd bij heb.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder