Reacties

4 Porseleinen lepeltjes, met bloemetjes — 27 reacties

    • Ik denk inderdaad ook dat die gaatjes om ze aan op te hangen zijn. Voor mij zijn die lepeltjes niks: ik hou daar niet zo van. Wel heb ik best wel veel oude zilveren theelepeltjes.

    • Misschien is de bedoeling dat je een soort van koordje door het gaatje rijgt. Of eventueel een stukje ijzerdraad als je ze voor de sier hebt gekocht en op wilt hangen.

      Die lepeltjes zijn heel erg schattig. Die roze roosjes vind ik zo lief :)

    • Oh ja, dat zou natuurlijk kunnen dat ze voor de sier zijn. Maar dat ga ik niet doen. Ik wil ze echt gaan gebruiken.

      Dank voor het meedenken!

  1. Leuke lepeltjes, maar ik ben niet zo voor meer spullen in huis zonder direct te gebruiken doel.
    Ik zou ze nooit kopen. Al die extra opberg-, afwas- en afstofdingennis niet mijn doel in het leven.
    Alhoewel ik veel andere domme dingen doe, want zelf brood bakken in plaats van kopen is ook niet het toppunt van efficiency,

  2. Ik vind ze erg leuk maarre........ik ben meer van: ik heb nog tig lepeltjes dus wat moet ik met nog meer. Praktisch gaat bij mij voor mooi in zulke gevallen!

  3. Waarschijnlijk zijn de lepeltjes om een zachtgekookt ei mee te eten. Zilveren lepeltjes worden dan zwart en metalen lepeltjes geven soms smaak af. Ik had vroeger eilepeltjes van been, gekocht in een winkel waar veel chinese zaken verkocht werden.

  4. Hoe mooi porselein kan zijn. Heel mooi blogje, Nicole. Ik zoek nog altijd een setje porselein bordjes, kopjes en lepeltjes die bij het bedrijf Regout zijn gemaakt eind 19de eeuw daar de zussen van mijn betopa deze hebben gemaakt.

  5. Zo leuk dat je porseleinen lepeltjes leuk vindt. Ik heb dat met die lepeltjes van Blond Amsterdam. Die met die gebakjes en taartjes erop. Die gebruik ik echter bijna nooit omdat ik het zonde vind om ze te gebruiken whahahahahaha! Hilarisch eigenlijk xxx

  6. Dat kleine, ronde gaatje in de porseleinen lepel is gemaakt om hem op te hangen als hij niet in gebruik is. Volgens een Engels site (GREENGATE STONEWARE). De lepels kunnen dienen als marmeladelepel, honinglepel, eierlepel en nog veel meer. Ik ben op slag verliefd. Ik wil er ook eentje kopen. Voor de kwark.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder