Reacties

MiaFlora Argan Oil — 6 reacties

  1. Ik heb nog nooit arganolie gekocht. Wel heb ik eens kokosolie geprobeerd op mijn wat snel pluizende haar met krullen.
    Ik vind vet niet fijn in mijn haar. Na het wassen en als ik het 's morgens mijn haar nat heb doe ik er liever een beetje schuim in om de boel wat in toom te houden.

  2. Ik ken het van naam, maar wist niet wat het was.
    Nu heb ik erg makkelijk haar en hoef daar weinig anders mee te doen dan simpel shampoo en conditioner één keer per week.

  3. Oh, ik kende het niet, maar al googlelend kom ik iets tegen over inferieure kwaliteit arganolie (iets met geitenpoep en peroxides, bleeh) Ik hoop maar voor je dat dat in een flesje van de tuinen niet aan de hand is.

  4. ik kocht laatst een wat duurdere cremespoeling dan normaal ,omdat ik niet bij jumbo was geweest ,waar ze een hele goedkope merkloze cremespoeling verkopen die ik normaal gebruik, nu zou je denken dat die duurdere prettiger in gebruik is en ook beter werkt, nou nee ,helemaal niet dus,want mijn haar zit nu na het wassen in de knoop,iets waar ik met het goedkope merk totaal geen last van heb en bovendien is nu veel sneller vet, dan normaal met het goedkope merk.duur is in dit geval niet gelijk aan goed.weer wat geleerd

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder