Theelepeltjes

theelepeltjes

 

 

 

 

 

Ik houd van bijzondere lepeltjes. En ik houd van bloemetjes.

Seizoenslepeltjes van Marjolein Bastin

Dus als ik lepeltjes met bloemen zie, word ik helemaal blij! De seizoenslepeltjes van Marjolein Bastin kreeg ik voor het eerst van een vriendin: het zijn de zomerlepeltjes, met roze en lichtblauwe bloemen. De ‘herfstlepeltjes’ kocht ik voor mezelf, voor mijn verjaardag. Ze kosten 3,98 per 2 stuks.

Maar één ding moet me wel van het hart: de plaatjes op de herfstlepeltjes beginnen nu al los te laten, en ik heb ze pas sinds oktober. Ik had meer kwaliteit verwacht van Marjolein Bastin!

Lepeltjes met vogels

Hoewel ik vogeltjes doodeng vind, vond ik de lepeltjes met vogels echt schitterend. Ik zag ze in de Blokker folder staan, kocht ze, en warempel: ik kreeg ze afgelopen zaterdag van niemand minder dan Sinterklaas! Ze kostten me ruim 5 euro.

Nep Blond-lepeltjes

En last but not least, de nep Blond-lepeltjes. De Blond lepeltjes vind ik ook echt prachtig, maar zijn veel te duur. De mijne komen van de Wibra, en zien er behoorlijk gehavend uit. De kopjes op de lepeltjes hebben bijvoorbeeld hun oor verloren. Maar ik kocht er dan ook 5 voor zo’n 2,50 terwijl de lepeltjes van Blond voor 14,95 per 6 weggaan. Maar ondertussen heb ik ze op Marktplaats ook gezien voor 4 euro!

Het lepeltjes met het blauwe fluitketeltje is mijn favoriet van deze soort, en volgens mij komt die van de Action!

N.B. Ze hebben nu ook hele goede nep Blond lepeltjes bij de Xenos voor 3,95.

Andere leuke lepeltjes

Bij kadowereld zag ik leuke theelepeltjes met paddestoelen er op, afgeprijsd van 17,80 naar 5 euro, maar die zijn helaas uitverkocht. Anders had ik alvast een mooi Moederdag cadeau geweten.

Ook wel leuk, maar minder bijzonder zijn de vier theelepeltjes-met-gebakje bij kleine zebra. Die kosten 10,84 per 4 stuks.

Is er iets wat jij leuk vindt om te sparen?

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge